Fara…

Asa suntem cu totii, fiinte ce ascund emotii, sufletul nu’i de vanzare, nu’l gasim ca la promotii, ca e vorba de voi, sau de noi, sau de viitor,te’am lasat,merg fara tine, singur, sigur n’o sa mor.
Am plecat lasand’o’n ploaie, ca eram putin grabit voia sa fiu sincer cu ea, sa nu o mint.Imi zicea si’mi amintea toate prin cate’am trecut,se ruga sa nu o las, se’ntreba cum pot sa uit. Multe impreuna, c’am razbit la rau si bine,dar vezi tu orice minune tine doar cateva zile.Nu vreau s’o fac sa sufere chiar daca mi’a gresit,se gandea la ultima data cand de mana am iesit.Si’mi era atat de draga, dar nu pot da inapoi ca m’a’nstrainat de ea cand a renuntat la noi..c’a fost prea frumos in doi, dar defapt ce mai vorbesc,Ca o sa ma rup de ea chiar daca inc’o iubesc..I’am spus : “N’o pierzi nimic daca ma pierzi pe mine”,Pentru tine’i ca in statie : unu(una)’ pleaca, altu(alta)’ vine.Daca ma tii cu forta langa tine, o faci fara folos,dar nu mai crezi ce s’a’ntamplat, ce a fost, a fost frumos.
Asa suntem cu totii, fiinte ce ascund emotii,sufletul nu’i de vanzare, nu’l gasim ca la promotii,ca e vorba de voi, sau de noi, sau de viitor!  Te’am lasat, merg fara tine, singur, sigur(a) n’o sa mor.
Uneori iti spune ca te vrea, uneori iti spune altceva,uneori e mai bine asa,zambesti mai departe, sa lasi tot in urma ta.N’avea rost sa fie asa,sa crezi ca poate se va schimba.Tot ce’a fost ramane un vis frumos,dar trebuie sa continui… fara ea!
Daca a fost sa fiu sincer(a) cu tine, tu sa stii ca am fost,si… degeaba te intorci la mine, ca e fara rost.Am privit cu ochi reci in privirea ei prea blanda,nu voiam sa fiu asa, nu voiam s’o(sa`l) fac sa planga..m’am intors, m’a prins de brat,mi’a zis ca’i va fi dor..

N’am nevoie acum de asta, si’aveau ele timpul lor! Stiu ca i’am promis, n’o s’o parasesc vreodata..si nu stiu daca’al meu suflet va accepta o alta fata.Ca asa e cateodata, drumuri se despart subit .Nu mereu toate povestile au finalul fericit.Dar parca m’am linistit, ca’i stateam ca un ghimpe’n coasta,nu sunt sigur ca si ea miza pe relatia noastra.Si n’o sa uit cararea pe care’o duceam de mana,dar nu va mai fi la fel dupa prima saptamana,poate ne vom revedea, dar atunci ca simpli amici,sau… poate, o sa uitam c’am fost vreodata pe aici.
Asa suntem cu totii, fiinte ce ascund emotii, sufletul nu’i de vanzare, nu’l gasim ca la promotii ca e vorba de voi, sau de noi, sau de viitor ! Te’am lasat, merg fara tine, singur, sigur n’o sa mor!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: